Info voor verwijzers

Aanmeldingen:

Voor meer informatie of het maken van een kennismaking kunt u contact opnemen met Sarina Klein Gunnewiek via 024-7503575 of een mail sturen naar info@bureau-backpackerz.nl
Wanneer er contact opgenomen wordt door een cliënt of verwijzer, kan er een afspraak gemaakt worden voor een kennismaking. Tijdens de kennismaking wordt er stilgestaan bij de wensen en verwachtingen van de cliënt en wordt er informatie gegeven over Bureau Backpackerz. Wanneer de cliënt naar aanleiding van de kennismaking besluit begeleiding te willen ontvangen van Bureau Backpackerz, kan er direct gestart worden op het moment dat er geen wachtlijst is.

Contractering:

Bureau Backpackerz biedt (Specialistische) begeleiding en is voor zowel WMO (voor de regio Nijmegen als onderaannemer bij Pluryn)  als Jeugdwet gecontracteerd in in de gemeenten Nijmegen, Beuningen, Druten, Groesbeek (Berg en Dal), Heumen, Millingen aan de Rijn, Wijchen, Mook en Middelaar, Ubbergen, Arnhem, Overbetuwe, Elst en Lingewaard.

Wachtlijst:

Op dit moment zitten we (nagenoeg) vol. Informeer even naar de exacte stand van zaken, voor de meest recente informatie.