Sarina Klein Gunnewiek

Wie ik ben?

Ik ben Sarina klein Gunnewiek, geboren in 1987 in de Achterhoek en de oprichter van Bureau Backpackerz. Na de HBO opleiding Pedagogiek te hebben afgerond in 2009 heb ik gewerkt op een Deeltijdbehandeling en ben ik gaan werken voor een top-GGZ organisatie die zich specialist op het gebied van Autisme mag noemen. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan bij een coachingspraktijk/kenniscentrum op het gebied van ASS en AD(H)D.

27709668_1676041279106112_3703456874888474656_oIn de afgelopen tien jaar heb ik veel ervaring en kennis opgedaan in het trainen, begeleiden en coachen van kinderen, jongeren en volwassenen met ASS/AD(H)D met daarnaast vaak bijkomende problematieken. Hoewel ik iedere dag opnieuw met veel enthousiasme werkte, merkte ik de laatste jaren meer en meer dat ik me niet altijd kon vinden in de vastomlijnde kaders waarmee in grote organisaties veel gewerkt wordt. Mijn creatieve oplossingen en ideeën pasten hier niet altijd in en langzaam ontstond de behoefte uit te zoeken ‘Kan het misschien ook anders?’

Daarom leek het me een goed moment om te starten met iets nieuws. Zelf heb ik, in mijn leven tot dusver, mooie reizen mogen maken die me stuk voor stuk hebben gevormd en gemaakt tot wie ik nu ben. Daarnaast is het hebben van ‘een rugzakje’ op verschillende manieren een veel gebruikte term in de jeugdzorg. Toen de naam ‘Bureau Backpackerz’ werd geboren, kwamen mijn liefde voor mijn werkveld en mijn passie voor het ontdekken van de wereld samen en begonnen direct al mijn creatieve radartjes te werken. Voor ik het wist, was het plan gemaakt en was Bureau Backpackerz een feit! Een manier om mijn kennis en enthousiasme op mijn eigen manier vorm te kunnen geven en op die manier jongeren, (jong)volwassenen en hun systeem ambulante begeleiding op maat te kunnen bieden zoals zij dit nodig hebben.

In de afgelopen jaren heb ik o.a. ervaring opgedaan in huiswerkbegeleiding, het begeleiden van gezinnen, groepen, individuen, het opzetten en geven van trainingen en het geven van psycho-educatie. Daarnaast ben ik iemand die zich voortdurend bezighoudt met de nieuwste ontwikkelingen/methodieken en het als een uitdaging ziet om mee te groeien om te kunnen blijven aansluiten bij de vraag van de cliënt.

Durf jij de uitdaging aan en ga je met mij mee op reis?

 

 

OPLEIDINGEN:

2016/2017 Post HBO-opleiding Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
2005-2009 HBO Pedagogiek Voltijd – Hogeschool van Arnhem en Nijmegen –
Specialisatieminor: ‘Systeemgerichtwerken in de Ambulante jeugdzorg’
Afstudeeronderzoek: ‘Ouderparticipatie’

TRAININGEN/CURSUSSEN:

2018: Cursus Brain Blocks
2018: Cursus EHBO
2015: Cursus Competentiegericht behandelen
2014: Training Seksualiteit en Autisme
2012: Cursus en toets Verstrekken en uitzetten medicatie
2012: Cursus BHV