Sabrina Klein Breteler

Wie ben ik

Ik ben Sabrina Klein Breteler en werk sinds maart 2018 als Ambulant begeleider en Coach bij Bureau Backpackerz.img_2465
In 2014 heb ik mijn opleiding creatieve therapie aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen afgerond en ben ik een tweede
minor gaan volgen. Dit was de minor psychosociale hulpverlening.
In dezelfde periode ben ik gaan werken in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met kinderen en jongeren met ASS en AD(H)D gerelateerde hulpvragen. Aansluitend daarop ben ik gaan werken als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang en ben ik gaan werken in de GGZ. Hier ben ik volwassenen met verschillende psychische problematieken, waaronder schizofrenie, angstproblematieken en depressie gaan ondersteunen en begeleiden. Naast mijn werkzaamheden als Ambulant Begeleider binnen Bureau Backpackerz, werk ik ook als beeldend therapeut in mijn praktijk te Eindhoven.

Ik vind het erg prettig om mensen te ondersteunen en te begeleiden, op een manier waarbij we samen werken vanuit de kracht van de cliƫnt en creativiteit kunnen inzetten op weg naar hun zelfstandigheid.