Lieke Gijsbers

Ik ben Lieke Gijsbers  en werk sinds april 2020 bij Bureau Backpackerz  als ambulant (gezins)begeleider/ coach.

In 2013 heb ik de opleiding pedagogisch medewerker uitstroomprofiel  ‘Jeugd’  afgerond. Tijdens en na mijn opleiding ben ikgaan werken als persoonlijk begeleider op diverse woon/behandel groepen voor mensen met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblematiek. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met LVB, AD(H)D, autisme, persoonlijkheidsstoornissen en hechtingsproblematiek.

Hier opvolgend ben ik gaan werken als ambulant gezinsbegeleider en heb ik in 2019 de opleiding IAG behaald, welke in het teken staat van systeemgericht werken.

De keuze om bij Bureau Backpackerz te gaan werken, is een bewuste keuze. Een kleine organisatie waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat, korte lijnen, direct meedenken, meekijken en het ontwikkelen van een passend traject, dit past bij mijn werkwijze en bij hoe ik in het leven sta.

Wanneer de dingen even niet gaan zoals ze moeten gaan of zoals je zou willen, ben ik er voor jou om samen met jou te kijken hoe we dit aan kunnen pakken. Iedereen heeft het in zich om het beste uit zichzelf te halen, soms lukt dat (nog) niet alleen. Samen met jou ga ik op zoek naar eigen kracht en vaardigheden die jou weer verder op weg kunnen helpen op jouw reis…